Kwaliteit op de werkvloer

Onderzoeksrapport

Protime Onderzoeksrapport - Kwaliteit op de werkvloerHet is vijf voor twaalf. De kwaliteit op de werkvloer moet aangepakt worden. Tijdsdruk zorgt voor een organisatorische uitdaging. Door de invoering van heldere registratie van tijd, communicatie, werkzaamheden en doelstellingen werd Protime onwijs geholpen en al 5 keer op rij een Great Place to Work. Deze verbeteringen prikkelden onze nieuwsgierigheid; Hoe verlopen deze processen bij andere bedrijven en waar is verbetering nodig?

Om hier achter te komen, deden wij onderzoek naar werkgerelateerde onderwerpen rondom tijd: is de planning realistisch? Communiceren we efficiënt? Wordt communicatie goed vastgelegd? Werken we effectief samen? Is projectmatig werken succesvol? Wordt productiviteit besproken? Zijn de bedrijfsdoelstellingen helder? Functioneren we naar behoren? In dit rapport vind je het antwoord op deze vragen. Met de inzichten uit dit rapport kunnen leidinggevenden en HR-managers serieuze stappen zetten om de beschikbare tijd in hun organisatie waardevol te maken. 

Het onderzoek is uitgevoerd onder 1.000 respondenten. Zij zijn een representatieve steekproef voor de totale beroepsbevolking in Nederland. De deelnemers zijn tussen de 18 en 65 jaar oud en evenredig verdeeld over alle sectoren. De respondenten zijn in loondienst bij organisaties uiteenlopend van 1-50 tot ruim 1000 werknemers. Met een verhouding van 54 procent mannelijke en 46 procent vrouwelijke respondenten, is de man/vrouw verdeling nagenoeg gelijk.

Download het rapport

Vul de onderstaande gegevens in om het rapport te kunnen downloaden. Als u het rapport download, gaat u ermee akkoord dat wij een e-mail kunnen sturen met aanvullende vragen.